Linjene våre

Folkehøgskolen 69 grader nord

Oversikt over våre tilbud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Hos oss kan du lære å bli en selvstendig hundekjører med eget alaska husky-spann. Du får grundig opplæring, kunnskap, gode logrende venner og være en del av selveste Finnmarksløpet.

Ski og Seil er et populært konsept i nord! Vi pakker seilbåten vår Klara med ski, mat og utstyr og seiler langs kysten på jakt etter majestetiske toppturer. Det er helt unik måte å oppdage Nord-Norge på og du kan forvente vill, rå natur, puddrsnø og masse skiturer!

Drømmer du om nord? Nye eventyr? Vil du oppleve noen av de råeste villmarks-områdene Norge har å by på? Vil du leve som Lars Monsen?

Hos oss kan du gå på halvårskurs. Som halvårselev velger du i søknadsprosessen hvilken av våre tre hovedlinjer du ønsker å følge, samtidig får du være med de andre klassene på turer og aktiviteter. Halvårskurs har fordelen av ekstra bredde og muligheter.

Veilederlinja er for deg som allerede har vært elev, hos oss eller ved en annen folkehøgskole, og som ønsker å bygge på med mer erfaring, kunnskap og fantastiske turopplevelser og blir elev-stipendiat. Vi tar inn stipper for friluftsliv, hundekjrøing, ski og seil, miljø og medie.

Klar for å søke deg inn på ett spennende år?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.