Våre linjer

Liten skole - store opplevelser!

Er du klar for et år du vil huske resten av livet? Stikkord: Flammende nordlys, frisk seilas, masse snø og lange skiturer! Toppturer i Lyngsalpene og nærmiljøet, friluftsliv, jakt, fiske, idrett og hundekjøring. Ny kunnskap, nye opplevelser og nye vennskap!

Folkehøgskolen 69° Nord ligger perfekt plassert et steinkast fra både hav og fjell, kun 6 mils kjøring fra Tromsø! Du kan jakte og fiske, starte fot- og skiturer, toppturer eller hundespann direkte fra skolen!

Siste fra Facebook

I dag går sykkelrittet Arctic Race of Norway forbi Folkehøgskolen 69 grader nord. Benytt anledningen til å se omgivelsene våre på TV-skjermen! Eller kom ut i gatene for å heie/skape stemning ???? (https://www.facebook.com/ArcticRaceofNorway/?fref=ts)
Forsatt ledige plasser- ett år her kan forandre mye ;)
Friluftsliv Nordkalotten= Villmarksgaranti ;)
Drømmer du om nord? Vil du oppleve noen av de råeste villmarks-områdene Norge har å by på? Vil du leve som Lars Monsen med fiskestanga, teltet, storsekken, hagla, svartkjelen og hundene? Da er dette noe for deg! Villmarka kommer til å bli ditt nye hjem, her blir det over 60 turdøgn. Søk linja Friluftsliv Nordkalotten nå og bli med dit villmarka virkelig suser og storrøya venter. Vi har fremdeles ledige plasser, så løp og søk. Skolen tar opp elever helt fram til 18 august :)
Se folkehøyskolen 69 grader nord på 2 minutter. Her er litt av hva du kan forvente om du velger vår skole. Vi har fortsatt ledige plasser, søk nå!
Da var årets kull ferdig på folkehøyskolen 69 grader nord. Det har vært et innholdsrikt år, og vi takker alle for opplevelsene! Det har vært fantastisk å se hvert eneste individ utvikle seg og vokse i løpet av året, og vi håper det blir erfaringer som sitter igjen resten av livet. Takk så mye for i år! Vi sees i villmarken????
Ønsker du å komme deg mer ut for å oppleve den spektakulære naturen vi har i Norge? På Friluftsliv Nordkalotten får du lære alt om overlevelse i naturen på både høst og vinter, og du får oppleve jakt, fiske og mye mer. Det kan bli et år der du får utforske det ukjente, og utfordre deg selv til å gjøre noe helt annerledes. Ta sjansen og søk! Her er en smakebit av hva du kan forvente
Hundekjøring og friluftsliv klassen har vært på langtur! Det er en av høydepunktene på året, da de får dra nytte av hundekjørings-kunnskapene på en lengre tur. I år var de så heldig å få fantastisk vær hele uken, så det var en rød og brun gjeng som kom tilbake etter mange timer i solen! Her er en video som en av elevene i klassen har laget etter turen :)

#fhs69nord på Instagram

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies