Bjørn Tore Nøkleby

Bjørn Tore Nøkleby

Lærer Friluftsliv Nordkalotten

Telefon: 99278661
E-post: bt@nokleby.net

Etter naturforvaltningsstudiet var målet til Bjørn Tore å bli oppsynsmann. Han jobbet flere år i ulike engasjement innenfor fagfeltet, og trivdes med dette. I tillegg til naturforvaltning har Bjørn Tore studert friluftsliv-, geografi grunnfag og pedagogikk. Disse tilleggsårene på studiebenken gjorde at jobbkarrieren dreide inn mot skolesektoren. Han har jobbet flere år som friluftslærer på høyskolenivå, men også ved ulike folkehøyskoler og som jegerprøveinstruktør i Miljødirektoratet. Etter noen spennende og erfaringsrike år som friluftslærer ved folkehøyskolen vår, har han nå linjen Friluftsliv Nordkalotten.

Fjellfanten Bjørn Tore har nå blitt 40 år. Dette gjør at han kan vise til flere års erfaring fra ulike sider innen friluftslivet. Bjørn Tore har stor interesse for jakt og fangst. I tillegg er han en ivrig telemarkkjører. Han tilbringer mange vinterdager ute, både med tur- og kjøreski på beina. Han padler gjerne i kano ned elver, men fiske etter storrøya er heller ikke å forakte for denne mannen. Bjørn Tore har alltid med svartkjelen på tur, og har tilbrakt uttalige timer fremfor bålet i lag med arbeids- og turkameratene Pluggen, Sitas, Sarek, Peik, Bamse, Divi og Tassen (alaskan husky).

Bjørn Tore trives i arbeidet som friluftsveileder. Han er dyktig i faget og stiller krav både til seg selv og de rundt han. Veilederen Bjørn Tore er opptatt av vekst og mestring hos den enkelte, og for grupper på tur.

Bjørn Tore er en humørfylt mann, og har humor, masse humor!

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies